AMD

og

OBS!

Jeg er flyttet til Haraldsvej 60, indgang D, 1. sal

8960 Randers SØ

Bestil tid i Auning på tlf 41286559

AMD -øjenforkalkning

Lysbehandling af AMD.


Som den eneste i Kronjylland tilbyder jeg nu også lysbehandling til AMD-patienter.


AMD er en af de hyppigste øjensygdomme hos ældre mennesker, og den største årsag til  svagtsynethed i den vestlige verden.

Øjensygdommen AMD, i daglig tale kaldet øjenforkalkning, kan behandles ved hjælp af akupunktur, infrarød lysterapi og kosttilskud. Der er mulighed for at stoppe  udviklingen eller forbedre tør og våd AMD.


Vi sige forkalkning, men der er ikke tale om en egentlig forkalkning, men om at næring ikke når ud til synscellerne og at affaldsstoffer ikke fjernes.

Øjenlæger har ingen behandlingsmuligheder for denne sygdom, hvor man langsomt mister synet, indtil man kun ser gråt i gråt.


Klinisk studie har vist, at akupunktur kan hjælpe 6 ud af 10 patienter.

Nogle får forbedret syn, andre "kun" stoppet udviklingen af sygdommen. Behandlingsforløbet består af 15 akupunktur behandlinger over to måneder, altså to gange om ugen, sammen med et tilskud af en speciel højdosis vitamintilskud. Jeg kan ikke hjælpe alle, men giver alle den bedste behandling jeg overhovedet kan.


Du kan læse mere om de to typer af AMD ved at klikke på henholdsvis våd AMD og Tør AMD her under.                          Våd AMD                       Tør AMD

Randers Akupunkturhus, Haraldsvej 60, indgang D, 1. sal, 8960 Randers Sø

Auning Akupunktur, Ahornvej 5, 8963 Auning

Jørn Jensen - joern@auningakupunktur.dk - tlf.: 41286559 - Cvr. 25979362