Tør AMD

og

OBS!

Jeg er flyttet til Haraldsvej 60, indgang D, 1. sal

8960 Randers SØ

Bestil tid i Auning på tlf 41286559

Hjælp til Tør AMD


Tør AMD (aldersbetinget makula degeneration) – i gamle dage kaldet øjenforkalkning – er uden sammenligning den største årsag til funktionel blindhed både i Danmark, og i hele den vestlige verden.


Lidelsen rammer 10-12% af danskerne på 60 år, og over 30% af de 80 årige.

Dermed kan AMD karakteriseres som en folkesygdom, en lidelse som forringer livskvaliteten markant hos ældre mennesker, i de år hvor man ellers endelig har fået tiden til at læse bøger og rejse.


Tør AMD betragtes i det danske sundhedssystem som en lidelse der ikke findes nogen behandling for, og patienterne efterlades dermed uden udsigt til andet end langsomt at skulle acceptere at de mister synet.


Faktum er, at for langt over halvdelen af patienterne er der tale om en form for dynamisk tilstand, som kan påvirkes og forbedres, og endda i enkelte tilfælde helt helbredes.


Det er ikke alt som kan behandles med medicin og operationer, heller ikke AMD. Der er imidlertid opstået andre behandlingsmuligheder, og der er derfor behov for et paradigmeskifte i anskuelsen af AMD som faktisk ikke altid er en håbløs øjensygdom, men ofte kan forbedres markant med både livsstilsændringer og behandling.


Randers Akupunkturhus, Haraldsvej 60, indgang D, 1. sal, 8960 Randers Sø

Auning Akupunktur, Ahornvej 5, 8963 Auning

Jørn Jensen - joern@auningakupunktur.dk - tlf.: 41286559 - Cvr. 25979362