Det siger kunderne

og

OBS!

Jeg er flyttet til Haraldsvej 60, indgang D, 1. sal

8960 Randers SØ

Bestil tid i Auning på tlf 41286559

Jeg har gennem tiden hjulpet en del mennesker med mange forskellige skavanker. Her er nogle eksempler.

Regina:

"I 2012 blev min søn (dengang 4 år) og jeg påkørt bagfra ved høj fart. Det resulterede i piskesmæld til os begge og et brækket ben til min søn. Vi er blevet behandlet med akupunktur, lys og massage mv. og vi har i dag fået et tåleligt liv. Jørn har været lyttende og forstående. Han har set os som helhed og har behandlet både fysikken og psyken.

Det har givet os en livskvalitet.

Af hele mit hjerte: Tak Jørn!"


Christine:

"Jeg kom til Jørn efter at have været involveret i et trafik uheld. Det der var den største gene var irritation i nakken. Jeg kunne ikke slappe af i nakken selv om mit hoved hvilede på en pude. Yderligere havde jeg problemer med høje lyde og kunne aldrig falde i søvn når jeg gik i seng. I stedet for at behandle der hvor jeg mærkede problemet gravede vi lidt i min fortid og fik løst årsagerne til at irritationen i nakken ikke ville forsvinde. Nu mærker jeg ikke noget til min nakke, jeg kan gå til koncert uden ørepropper og falde i søvn når hovedet lander på puden."

Marna:

Marna lider af øjensygdommen AMD. Hun kunne ikke se tallene på komfuret eller teksten på fjernsynet. Hvis hun tabte noget på gulvet, skulle det fejes op, idet hun ikke kunne se hvor det landede henne. Halvvejs i behandlingen stod fjernsynet pludselig skarpere. Nu kan hun bl.a. både se komfuret og læse teksterne på fjernsynet.
Poul:

Poul kom ind med en hjernerystelse. Han havde svært ved at koncentrere sig og han døjede med træthed. Han blev behandlet med Kranio Sakral terapi, lys og frekvenser og akupunktur. Efter 3 behandlinger kunne han igen sidde ved PC'en uden besvær, og det meste af trætheden var væk. 
 

Inge:

Inge lider af øjensygdommen AMD. Hun kunne ikke se teksterne på fjernsynet og slet ikke læse. Halvvejs i behandlingen kunne hun begynde at læse med lup, og efter endt behandling læser hun nu uden problemer og kan fint se teksterne på fjernsynet.

Mona:

Mona har været pollenallergiker siden hun var barn. Efter 4 behandlinger kunne hun slet ikke mærke hendes allergi i samme forhold som hun plejer, og hun er ikke nær så sensitiv overfor det hun plejer at være. Raspmarkerne som plejede at genere hende rigtig meget, havde hun slet ikke opdaget var sprunget ud.


Randers Akupunkturhus, Haraldsvej 60, indgang D, 1. sal, 8960 Randers Sø

Auning Akupunktur, Ahornvej 5, 8963 Auning

Jørn Jensen - joern@auningakupunktur.dk - tlf.: 41286559 - Cvr. 25979362